YouTube commercial

  https://youtu.be/mUN70rR7IE8 Lees verder »

  Arbeidsongeval: Strafrechtelijk of bestuursrechtelijk optreden?

  In maart 2018 verschenen er diverse artikelen in de media waarin werd vermeld dat het aantal ongevallen in de bouw zou zijn verdubbeld. Daarbij werd overigens wel onderkend dat er de laatste jaren veel meer wordt gebouwd en verbouwd dan tijdens de crisis.De Arbeidsomstandighedenwet ('Arbowet') vormt veelal het algemeen kader... Lees verder »

  Bezint eer je antwoordt

  De Belastingdienst verricht diverse onderzoeken naar internationale structuren waarbij mogelijk vermogen in het buitenland is ondergebracht. Recent verscheen op de site van de FIOD dat een doorzoeking plaatsvond bij een vennootschap en de directeur. Zij worden ervan verdacht niet voldoende gegevens en inlichtingen te hebben verstrekt nadat de Belastingdienst daar... Lees verder »

  Beter nu (in)gekeerd dan gedwaald

  Inmiddels prijken berichten dat het net zich om de zwartspaarder sluit, omdat de fiscus weer informatie uit het buitenland heeft verkregen. Zoals het bericht van 24 maart 2018 over de verkregen informatie uit Oostenrijk alsook de aanschrijvingen van rekeninghouders van de BCEE. Het is echter nog niet te laat om... Lees verder »

  Hendrikx en Bakker – cursus Formeel belastingrecht door mr. Priscilla de Haas dinsdag 20 maart 2018

  Op dinsdag 20 maart aanstaande verzorgt mr. Priscilla de Haas de cursus Formeel belastingrecht.De cursus vangt aan om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur. Tussendoor is er een pauze/buffet. Locatie: Faculty Club te Tilburg (Warandelaan 3, 5037 AB).Klik hier om meer te lezen en Klik hier om u aan te... Lees verder »

  Mr. Online – Overstap van de week: ELISA BENHAIM

  Overstap van de week Elisa Benhaim. Benhaim (33) is per 1 februari als partner aan de slag gegaan bij De Haas Advocaten in Rotterdam. Daarmee heeft zij, na negen jaar, Sjöcrona van Stigt advocaten verlaten. Benhaim is gespecialiseerd in bijzonder strafrecht.Klik hier om verder te lezen. Lees verder »