Mr. Online – Overstap van de week: ELISA BENHAIM

  Overstap van de week Elisa Benhaim. Benhaim (33) is per 1 februari als partner aan de slag gegaan bij De Haas Advocaten in Rotterdam. Daarmee heeft zij, na negen jaar, Sjöcrona van Stigt advocaten verlaten. Benhaim is gespecialiseerd in bijzonder strafrecht.Klik hier om verder te lezen. Lees verder »

  Elisa Benhaim per 1 februari 2018 toegetreden als partner bij De Haas Advocaten

  Per 1 februari 2018 is Elisa Benhaim als partner toegetreden bij De Haas Advocaten gevestigd aan de Bahialaan 100 (Brainpark III) te Rotterdam. Zij zal zich met name bezighouden met het (economisch) strafrecht.“Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking en het feit dat we binnen één kantoor specialisten in huis... Lees verder »

  Elisa Benhaim als partner per 1 februari 2018

  Per 1 februari 2018 zal Elisa Benhaim als partner toetreden tot het team van De Haas Advocaten. Elisa legt zich al ruim negen jaar uitsluitend toe op het verlenen van rechtsbijstand aan ondernemingen en particulieren op het gebied van het (ondernemings)strafrecht. Zij is gespecialiseerd in strafzaken op het gebied van... Lees verder »

  NIVE Opleidingen Controllerscongres 2018 (donderdag 12 april 2018)

  Het thema voor het Controllerscongres 2018 is ‘De controller balanceert’. Niet alleen de balans ofwel cijfers moeten op orde zijn, de controller moet kunnen balanceren tussen de belangen van de verschillende stakeholders. Ook persoonlijke balans is steeds belangrijker, maar hoe bewaar je die in de huidige hectiek van de maatschappij... Lees verder »

  Libertas Lawyers neemt deel aan ronde tafel van het Ondernemersbelang over Transport en Logistiek

  Priscilla de Haas heeft onlangs deelgenomen aan een ronde tafel met een keur aan Rotterdamse ondernemers over Transport en Logistiek.In de vierde editie van het Ondernemersbelang Rotterdam wordt hierover verslag gedaan. Nieuwsgierig, lees dan hier verder. Lees verder »