Strafrecht advocaat Rotterdam

  Heeft u een geschil met een overheidsinstantie, bijvoorbeeld de Belastingdienst? Dan heeft u recht op bijstand die wij u graag verlenen. Een deel van de advocaten van De Haas Advocaten hebben al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van fiscaal (straf)procesrecht en kunnen u hier dan ook uitstekend bij van dienst zijn. Afhankelijk van de fase waarin u bijstand nodig heeft gaan wij samen met u op zoek naar een route om zo goed en snel mogelijk tot een oplossing te komen. Wij hebben altijd een strafrecht advocaat in Rotterdam beschikbaar die u van dienst kan zijn. Dus bent u terecht gekomen in een conflictsituatie en bent u benieuwd wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

  Deelgebieden strafrechtadvocaat Rotterdam

  Wanneer u het gevoel heeft dat er een conflict ontstaan springt De Haas Advocaten graag bij om uit een proces te blijven. Onze advocaten zijn expert op het gebied van het formele belastingrecht. Dankzij onze kleinschaligheid worden projecten met elkaar besproken en kan er ingesprongen worden waar nodig. De specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt zijn zeer uiteenlopend. Van boeteprocedures tot invordering en van fiscale procedures tot douanerecht, De Haas Advocaten helpt u er graag bij. Wij kunnen een goede inschatting maken van de proceskansen en kijken met een frisse blik naar uw zaak. Daarnaast zorgt een nieuw gezicht vaak ook voor nieuwe overlegmogelijkheden met de wederpartij.

  Over ons

  De Haas Advocaten is een strafrechtadvocaat gevestigd in Rotterdam, maar heeft gezien de expertise een landelijke praktijk. U kunt niet alleen als ondernemer of particulier bij ons terecht, maar ook als strafrechtadvocaat uit een ander vakgebied zijn wij u graag van dienst met onze kennis en kunde. Wij hanteren zowel een doel- als cliëntgerichte aanpak om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  De Haas Advocaten is verbonden aan de double degree master Toga aan de Maas van de Erasmus School of Law. Deze keuze hebben wij gemaakt, omdat wij graag in nieuw talent investeren. Daarnaast hebben onze advocaten ook affiniteit met de wetenschap, waardoor dit erg waardevol is.

  Meer weten?

  Wilt u graag meer weten over De Haas Advocaten en bent u benieuwd wat onze strafrechtadvocaat in Rotterdam voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op en vraag daarbij naar Priscilla de Haas (010-7640804) of mail naar dehaas@dehaasadvocaten.nl. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en staan u bij tijdens het gehele proces.

  Waarvoor kan ik terecht bij De Haas Advocaten?

  Bij De Haas Advocaten kunt u terecht voor allerlei kwesties op het gebied van strafrecht, tuchtrecht, fiscale advocatuur, toezicht en compliance. Bent u benieuwd naar wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Wat houdt de specialisatie fiscale advocatuur in?

  Fiscale advocatuur is een specialisatie fiscaal recht dat alles te maken heeft met belastingrechtkwesties. Hierbij staat de belastingplichtige dus centraal. Deze specialisatie is heel erg breed. Zo bevat het onder andere fiscaal strafrecht, fiscale cassatie, belastingprocedure en inkeer en schikking. Meer weten over wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

  Waarom kiezen voor De Haas Advocaten?

  De medewerkers van De Haas Advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in fiscale advocatuur (belastingrecht), (financieel) strafrecht én fraude- en witwasonderzoeken. Bovendien worden adviseurs en accountants bijgestaan in Wwft-procedures en tuchtprocedures. Ook kent dit advocatenkantoor de prioriteiten en business van haar cliënten en worden vakkennis en praktijkervaring gecombineerd. Kennis maken? Neem contact op.

  Waar is De Haas Advocaten gevestigd?

  De Haas Advocaten in gevestigd in een modern kantoorpand op een van de fraaiste kantoorlocaties van Rotterdam. Aan de Bahialaan 100 om precies te zijn. Deze locatie is direct gelegen aan de A16, in Brainpark III. Wanneer u ons komt bezoeken, zijn wij bereikbaar via een vaste aansluiting naar P+R bus en via het metrostation Kralingse Zoom. Wilt u een afspraak maken op ons advocatenkantoor in Rotterdam om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken? Neem voor het maken van een afspraak contact op.

  Contact Opnemen