Werken bij

  WIE ZIJN WIJ?
  Wij zijn De Haas Advocaten.
  Ons kantoor is gespecialiseerd in het fiscaal recht en het (financieel) strafrecht, fraude- en witwasonderzoeken.
  Andere professionals, als ook de opponenten in procedures (zoals het OM, de Belastingdienst, de Fiod, AFM BFT, DNB) én andere toezichthouders en opsporende instanties merken ons aan als kwalitatief hoogwaardig. Intern staan wij voor kwalitatief hoogstaande standaarden, en dat dit extern wordt bevestigd is iets waar wij trots op zijn.

  ONZE MISSIE
  Het motto van kantoor luidt: “Hard als het moet, vriendelijk als het kan!” Dat geldt zowel binnen als buiten kantoor. Het dienen van cliënten op een zo goed mogelijk manier is wat ons drijft. Daarbij zijn wij leergierig. Vakinhoudelijk op het gebied van het procesrecht om strategisch tot de beste verdediging of aanval komen.
  Onze missie ‘Hard als het moet, vriendelijk als het kan’, begint intern.
  Wij geloven in met elkaar tot de beste samenwerking/synergie te komen. Hiervoor zijn duidelijke wederzijdse verwachtingen uiteraard een must en ook hier is leergierigheid belangrijk. Begrijpen waarom wij doen wat wij doen en je daar aan willen verbinden. Alleen dan bereiken wij met elkaar de beste resultaten.
  Als onderdeel van ons team ben jij onderdeel van onze familie.
  Een familiaire werkcultuur waar wij staan voor elkaar en voor en achter onze kwalitatief hoogstaande standaarden.

  ONZE VISIE
  Een duidelijke koers op basis van heldere verwachtingen, kaders, afspraken en vertrouwen.
  In de complexiteit van het dossier zien je cliënten door de bomen het bos niet meer. Wij bieden onze cliënten overzicht vanuit een basis van kwaliteit, expertise en waar nodig creativiteit en innovatie. En onze servicelevel sluit zich daar op aan. Wij staan voor het zijn van één de beste (fiscaal) procesrechtelijke kantoren in onze niche en ook voor daarbuiten.

  WAT BIEDEN WIJ JOU ALS (TOEKOMSTIG) WERKGEVER?
  Een inspirerende, professionele en respectvolle werkomgeving op een top locatie in Rotterdam met volop ontwikkelmogelijkheden en een duidelijk ontwikkelplan!

  Om onze kwaliteit te borgen én natuurlijk jouw ontwikkeling succesvol te managen zorgen wij dat jij de best passende begeleiding krijgt. Ook hier is ons motto ons uitgangspunt!
  Gedurende jouw carrière binnen De Haas Advocaten bieden wij jou de mogelijkheid om voldoende kennis op te doen en of te verrijken op het gebied van Fiscaal en Financieel (straf)recht.

  Wij geloven in een gezonde werkomgeving waar open en transparant communiceren een must is, waar wederzijdse verwachtingen helder zijn en waar het innerlijk ook telt. Goed voor een ander zorgen, of dat nu is in de samenwerking of in onze dienstverlening, begint bij goed voor je zelf zorgen.
  Bij ons op de lunchtafel vind je dan ook een mooie variatie aan vers fruit. Wij geloven in hard werken, bouwen en ondernemen. In de veranderende wereld welke wij allemaal ervaren is het belangrijk het ‘waarom’ te begrijpen van wat wij met elkaar willen bereiken. Dan lukt alleen als je je één voelt met de organisatie en als je wendbaar en flexibel bent. Daarom past bij voorbeeld een 8.30 – 17.30 mentaliteit niet bij ons. Een flexibel, ondernemende, ambitieuze persoonlijkheid past ons wel!

  Wij zijn gevestigd op een goed bereikbare locatie in Rotterdam, bij ons heb je voldoende gratis parkeergelegenheid op maximaal 2 minuten loopafstand. Maar ook zijn wij met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

  ONZE MATCH MET (TOEKOMSTIGE) MEDEWERKERS
  Onze missie en visie hebben wij door vertaald naar kerncompetenties. Deze representeren hoe wij er in staan en wat wij van jou, als toekomstige collega, verwachten. In de basis is het belangrijk dat wij met elkaar begrijpen wat wij willen bereiken, waarom wij dat willen bereiken en welke houding er nodig is om dat te kunnen realiseren.

  Organisatiebewust
  De Haas Advocaten heeft een groeiambitie, het is dus belangrijk hier naar toe te werken en te beseffen dat de organisatie in transitie zit en ambitieus en leergierig zijn een must is.

  Betrokkenheid
  De Haas Advocaten, daar wil jij bij horen omdat jij onderdeel uit wil maken van:

  • De kansrijke werkomgeving;
  • De gezamenlijke missie;
  • De inspirerende, professionele, ambitieuze cultuur;

  Jij pakt jouw rol om De Haas Advocaten met elkaar verder te brengen!

  Teamwork & Samenwerking
  De Haas Advocaten gelooft in de synergie van samenwerking!
  Met elkaar maken wij onze ambities waar en komen wij verder. Wij staan voor elkaar en helpen elkaar verder waar nodig en mogelijk.

  Kwaliteitsgericht
  De Haas Advocaten stelt hoge eisen aan haar werk standaarden. Zowel naar cliënten als intern is dit iets waar wij voor en achter staan. Jij past bij ons als jij zelf ook het verschil wil maken en hoge eisen stelt aan hoe jij jouw werk uitvoert. Hier handel jij dan ook naar en weet de nodige skills en competenties daar optimaal op in te zetten.

  Heb jij na het lezen van onze “werken bij-“pagina het gevoel dat jij een match bent met onze organisatie dan staan wij uiteraard open voor het ontvangen van jouw cv én motivatie.

  Wij hanteren een aantal criteria om ons team van advocaten te kunnen versterken:

  • Afgeronde Universitaire opleiding Fiscaal Recht / Rechten;
  • Afgeronde beroepsopleiding NOvA ;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Sterk analytisch vermogen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  Maar ook hier is flexibiliteit zichtbaar, want heb jij niet de beroepsopleiding doorlopen?
  Mocht je nog niet (eerder) in de advocatuur werkzaam zijn geweest? Maar heb jij wel jarenlange ervaring opgedaan in een adviespraktijk, bij een toezichthouder of rechterlijke macht?
  Voel je dan ook vrij te solliciteren.
  Uiteraard is het wel van belang dat je duidelijk affiniteit hebt voor fiscaal en of toezichtrecht.

  Geloof jij dat jij ons team verder brengt? Neem dan contact op met ons secretariaat via 010 764 08 04.
  Of stuur jouw cv, cijferlijsten en motivatie op info@dehaasadvocaten.nl.

  Bericht van onze Advocaat-Partner, mr. Priscilla de Haas:
  “In de fase waar onze organisatie zich bevindt is veel nagedacht over waar ik met onze organisatie heen wil bewegen.
  Hierbij staat mijn strategische plan centraal, namelijk een mooie groeiambitie.
  Om daar te kunnen komen is de basis van onze samenwerking geanalyseerd (zoals bijvoorbeeld interne werkprocessen) en zijn verbeterpunten maar ook kerncompetenties gedefinieerd.
  De kerncompetenties vertegenwoordigen de cultuur welke past bij onze organisatie.

  Een van de zekerheden die het leven biedt is dat verandering altijd plaats vindt. In de wereld van vandaag de dag is dat extern heel goed merkbaar. Met als consequentie, wil je je groeiambitie verwezenlijken en daar je kerncompetenties niet in verloren laten gaan, dan zul je heldere werkprocessen/afspraken moeten maken met elkaar en wederzijdse verwachtingen duidelijk hebben.
  Uiteraard is het belangrijk dat een ieder achter deze basis staat. Echter, in basis begint het met de match die je hebt met de organisatie. Alleen dan is het mogelijk je betrokken te voelen en dat je de wil kunt hebben om mee te bouwen aan ons succes. “

  Mr. Priscilla de Haas

  Contact Opnemen