mr. Laura Gelissen

  Belastingdeskundige
  Laura heeft zowel Fiscaal recht als Rechtsgeleerdheid, met de specialisatie ondernemingsrecht, gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
  De afgelopen jaren heeft Laura ruime ervaring opgedaan als belastingadviseur binnen de indirecte belastingen (BTW), waarbij zij bedrijven in diverse sectoren heeft geadviseerd om aan hun (internationale) belastingverplichtingen te voldoen en belastingrisico’s te beperken. Daarnaast heeft zij geadviseerd op diverse binnenlandse en internationale belastingkwesties, waarbij zij zich met name heeft beziggehouden met fusies en overnames, herstructureringen, vastgoedtransacties, (internationale) goederenhandel en tax technology. Verder heeft zij ervaring in het voeren van diverse binnen- en buitenlandse bezwaar en beroepsprocedures.
  Bovendien heeft Laura ervaring opgedaan als bedrijfsfiscalist binnen een internationale opererende multinational, waarbij zij zich als Tax lead van EMEA-regio bezig heeft gehouden met de (indirecte) belastingstrategie van de onderneming, en verantwoordelijk was voor de (optimalisatie van de) compliance positie van de onderneming. Hierbij heeft zij diverse grootschalige projecten geleid.
  Naast het geven van belastingadvies in de hoedanigheid van belastingadviseur en in-house Tax Manager, heeft zij ervaring als team lead en manager binnen de diverse organisaties waar zij heeft gewerkt.
  Gezien haar ervaring in de fiscaliteit en haar interesse in het procesrecht, heeft zij de overstap gemaakt naar De Haas Advocaten.
  Contact Opnemen