mr. Manouk Nagtegaal

  Advocaat

  Na een succesvolle stage bij De Haas Advocaten, is Manouk in april 2021 begonnen als paralegal. In januari 2022 is zij beëdigd tot advocaat en zet zij haar werkzaamheden binnen De Haas Advocaten in deze rol voort.

  Manouk is in het bijzonder geïnteresseerd in het fiscaal- en financieel (straf)procesrecht. Daarnaast is Manouk geïnteresseerd in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Zij adviseert ondernemingen en particulieren bijvoorbeeld in het kader van KYC onderzoeken van banken over de verplichtingen die voortvloeien uit de Wwft en biedt daarbij hulp voor het aanreiken van documentatie en/of het beantwoorden van vragen.

  Voordat Manouk in dienst trad is zij onder andere werkzaam geweest als buitengriffier bij de Rechtbank Rotterdam en werkte zij bij een advocatenkantoor dat het snijpunt tussen het strafrecht en bestuursrecht behandelt. Manouk Nagtegaal studeerde Liberal Arts and Sciences aan het Erasmus University College in Rotterdam en daarnaast Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (EUR).

  Manouk heeft het Double Degree Programme Toga aan de Maas aan de EUR gevolgd en heeft in dat kader zowel de masteropleiding Strafrecht als de masteropleiding Toga aan de Maas succesvol afgerond.

  Manouk is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Advocaten-belastingkundigen en de Vereniging voor Belastingwetenschap.

  Contact Opnemen