Strafrecht advocaat Amsterdam

  Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat goed gebruiken? Dan staan de advocaten van De Haas Advocaten voor u klaar. Een deel van onze advocaten hebben ruim tien jaar ervaring op het gebied van fiscaal (straf)procesrecht en zijn advocaat-belastingkundigen (fiscaal advocaten) die niet adviseren op het gebied van belastingrecht, maar gespecialiseerd zijn in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Ook verlenen wij bijstand bij fiscaal strafrecht en op andere deelgebieden, zoals het milieustrafrecht, verkeersstrafrecht, ondernemingsstrafrecht. Dus bent u op zoek naar een strafrecht advocaat nabij Amsterdam? Dan zijn wij u graag van dienst.

  De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten is gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Daarnaast bieden wij ook bijstand in fiscaal strafrechtelijke zaken, maar ook op het gebied van boeterechtelijke, tuchtrechtelijke of fiscaal of financieel strafrechtelijke procedures. Wij staan niet alleen klaar voor ondernemers en particulieren, maar ook advocaten uit andere vakgebieden of adviseurs en accountants zijn wij graag van dienst. Wij hanteren zowel een doel- als cliëntgerichte aanpak om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  Werkterrein

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Dan springen wij bij om een proces uit te blijven. Wij kunnen een goede inschatting maken van de proceskansen en kijken met een frisse blik naar uw zaak. Daarnaast zorgt een nieuw gezicht vaak ook voor nieuwe overlegmogelijkheden met de wederpartij. De Haas Advocaten heeft verschillende advocaten in dienst, die allemaal zo hun eigen specialisatie hebben. Denk daarbij aan fiscale procedures, financieel strafrechtelijke procedures, maar ook aan fiscale of strafrechtelijke cassaties. Ook zijn wij kundig op het gebied van de Wwft of sanctiewetgeving. Wij helpen u er graag bij. Dankzij onze kleinschaligheid en rakende expertises zijn wij onderling veel in staat te overleggen en kunnen ook advocaten van andere nichekantoren bijspringen waar nodig.

  Meer informatie

  Heeft u een conflict op financieel strafrechtelijk gebied en bent u benieuwd wat de advocaten van De Haas Advocaten voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen en te vragen naar Priscilla de Haas of te mailen (dehaas@dehaasadvocaten.nl). Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Dus kunt u wel wat hulp van een strafrechtadvocaat in Amsterdam gebruiken? Dan staan de advocaten van De Haas Advocaten voor u klaar.

  Contact Opnemen