Naheffingsaanslag

  Heeft u te laat, of geen Btw-aangifte gedaan? Dan krijgt u een naheffingsaanslag. Is deze volgens u te hoog of juist te laag? Dan moet u een bezwaar tegen de naheffingsaanslag indienen. De advocaten van De Haas Advocaten bieden u hier graag hulp bij aan. De Haas Advocaten is gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Daarnaast bieden wij bijstand in fiscaal strafrechtelijke zaken, maar ook op het gebied van boeterechtelijke, tuchtrechtelijke of fiscaal of financieel strafrechtelijke procedures. Afhankelijk van de fase waarin u bijstand nodig heeft gaan wij samen met u op zoek naar een route om zo goed en snel mogelijk tot een oplossing te komen.

  Werkgebieden van De Haas Advocaten

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Dan springen wij bij om een proces uit te blijven. Onze advocaten zijn expert op het gebied van het formele belastingrecht. Dankzij onze kleinschaligheid worden projecten met elkaar besproken en kan er ingesprongen worden waar nodig. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waar onze advocaten in gespecialiseerd zijn. Of u nu hulp nodig heeft op het gebied van fiscale procedure of Wwft. De Haas Advocaten helpt u er graag bij.

  Over De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten heeft een team advocaten/specialisten om haar heen die er alles aan doen om u als cliënt zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen als ondernemer of particulier kunt u bij ons terecht, ook advocaten uit andere vakgebieden of adviseurs en accountants zijn wij graag van dienst met onze kennis en kunde. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  De Haas Advocaten is verbonden aan de double degree master Toga aan de Maas van de Erasmus School of Law. Deze keuze hebben wij gemaakt, omdat wij graag in nieuw talent investeren. Daarnaast hebben onze advocaten ook affiniteit met de wetenschap, waardoor dit erg waardevol is.

  Meer informatie

  Heeft u uw bezwaar tegen de naheffingsaanslag nog niet ingediend en zou u hier graag onze hulp bij krijgen? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op via 010 – 764 08 04 en vraag daarbij naar Priscilla de Haas of stuur een mail naar dehaas@dehaasadvocaten.nl. Wij staan u graag te woord en staan klaar om u verder te helpen.

  Contact Opnemen