Advocaat fiscaal recht

  Bent u verwikkeld in een conflict en heeft u daarbij de hulp nodig van een fiscaal advocaat? Dan staan de advocaten van De Haas Advocaten voor u klaar. Met ruim tien jaar ervaring in fiscale procedures bieden wij u graag procesrechtelijke bijstand in alle instanties. Wij geven geen belastingadvies, maar zijn gespecialiseerd in het begeleiden van conflictsituaties met de fiscus.

  Wilt u weten wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

  De expertise van de Haas advocaten in Rotterdam

  Als gespecialiseerd fiscaal advocatenkantoor is De Haas Advocaten volledig gericht op het voeren en voorkomen van procedures over belastingen. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar dankzij onze expertise werken wij landelijk. Naast het bieden van een frisse blik op uw zaak en het maken van een goede inschatting van de proceskansen, brengen wij ook vernieuwde overlegmogelijkheden met de wederpartij met ons mee. Als cliënt kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Hierbij etaleren wij niet alleen onze kennis, maar helpen wij onze cliënten ook actief om de zaak tot een goed einde te brengen.

  Wat doet een fiscaal advocaat?

  Een fiscaal advocaat heeft zich gespecialiseerd in het fiscaal recht. Fiscale advocaten richten zich op belastinggerelateerde kwesties en ondersteunen cliënten bij het oplossen van geschillen met de belastingdienst. Naast adviseren over belastingzaken, vertegenwoordigen ze cliënten in rechtszaken. Ook kan een fiscaal advocaat helpen bij het opstellen van contracten en het organiseren van transacties om fiscale risico’s te beperken.

  Verschillende deelgebieden voor een effectieve conflict oplossing

  Heeft u een fiscaal conflict? Dit kan een bron van zorgen zijn. Daarom staat onze fiscaal advocaat klaar om in te grijpen voordat het conflict escaleert. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde ondersteuning op diverse deelgebieden van de fiscale wetgeving. Onze advocaten hebben elk hun eigen specialisatie, maar dankzij onze nauwe samenwerking zijn wij in staat om elkaar aan te vullen en te ondersteunen waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat uw fiscale kwesties tot een goed einde worden gebracht.

  • Fiscaal controleonderzoek;
  • Informatiebeschikking;
  • Belastingprocedure;
  • Boeteprocedure;
  • Invorderingsprocedure;
  • Inkeer;
  • Douanerecht, btw en accijnzen;
  • Prejudiciële procedure;
  • Cassatie;
  • Klankbord vaktechniek;
  • Tuchtrecht voor accountants;
  • Tuchtrecht voor belastingadviseurs;
  • Toezicht naleving Wwft;
  • Economisch strafrecht;
  • Fiscaal strafrecht;
  • Financieel strafrecht;
  • Fraude.

  Fiscaal jurist of fiscaal advocaat?

  Een fiscaal jurist wordt wel eens verward met een fiscaal advocaat. Een fiscaal jurist heeft doorgaans een brede kennis van het fiscale recht en kan cliënten adviseren over de fiscale aspecten van bepaalde transacties of situaties. Een fiscaal advocaat is een iemand die gespecialiseerd is in fiscale geschillen en in staat is om cliënten te vertegenwoordigen in fiscale procedures voor de rechter. Het belangrijkste verschil tussen deze twee beroepen is dus dat een fiscaal jurist zich richt op adviseren en een fiscaal advocaat zich richt op procederen.

  Meer weten over onze werkzaamheden?

  Wilt u graag meer informatie over van De Haas Advocaten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op via 010 – 764 08 04 en vraag daarbij naar Priscilla de Haas of Annemarije Schoonbeek of stuur een mail naar dehaas@libertaslawyers.com. Ons advocatenkantoor fiscaal recht helpt u graag verder en staan u graag te woord. Ook voor andere zaken zoals fiscaal strafrecht.

  Veelgestelde vragen

  Wat is fiscaal recht?

  Fiscaal recht omvat alle wetten en regels met betrekking tot belastingen.

  Wat doet een advocaat gespecialiseerd in fiscaal recht?

  Een advocaat gespecialiseerd in fiscaal recht adviseert en helpt cliënten bij fiscale vraagstukken en geschillen met de Belastingdienst.

  Kan een advocaat fiscale procedures voeren?

  Ja, een advocaat gespecialiseerd in fiscaal recht kan cliënten vertegenwoordigen tijdens fiscale procedures bij de rechter.

  Kan ik als particulier ook terecht bij een advocaat gespecialiseerd in fiscaal recht?

  Ja, ook als particulier kunt u een advocaat gespecialiseerd in fiscaal recht inschakelen voor advies of hulp bij belastingzaken.

   

  Contact Opnemen