Advocaat fiscaal recht

  Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat goed gebruiken? Dan staan de advocaten van De Haas Advocaten voor u klaar. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring in de fiscale procedure en helpen u daar dan ook graag mee. Wij geven geen belastingadvies, maar zijn gespecialiseerd in procesrechtelijke bijstand in alle instanties. Dus bent u terecht gekomen in een conflictsituatie met de fiscus en bent u benieuwd wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

  De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten is gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar hebben gezien onze expertise een landelijke praktijk. Niet alleen kijken wij met een frisse blik naar de zaak en kunnen wij een goede inschatting maken van de proceskansen, een nieuw gezicht zorgt vaak ook voor vernieuwde overlegmogelijkheden met de wederpartij. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen.

  Deelgebieden

  Het hebben van een conflict is natuurlijk erg vervelend. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Dan springen wij bij om een proces uit te blijven. U kunt bij ons terecht voor verschillende deelgebieden waar onze advocaten in gespecialiseerd zijn. Iedere advocaat heeft zo zijn eigen specialisatie, maar dankzij de raakvlakken zijn wij in staat veel te overleggen en zo kunnen kantoorgenoten of advocaten van andere nichekantoren bijspringen waar nodig.

  • Fiscaal controleonderzoek;
  • Informatiebeschikking;
  • Belastingprocedure;
  • Boeteprocedure;
  • Invorderingsprocedure;
  • Inkeer;
  • Douanerecht, BTW en accijnzen;
  • Prejudiciële procedure;
  • Cassatie;
  • Klankbord vaktechniek;
  • Tuchtrecht voor accountants;
  • Tuchtrecht voor belastingadviseurs;
  • Toezicht naleving Wwft;
  • Economisch strafrecht;
  • Fiscaal strafrecht;
  • Financieel strafrecht;
  • Fraude.

  Meer informatie over onze specialisaties vindt u terug op de website.

  Meer weten over onze werkzaamheden?

  Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van De Haas Advocaten en bent u benieuwd wat onze advocaat fiscaal recht voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op via 010 – 764 08 04 en vraag daarbij naar Priscilla de Haas of stuur een mail naar dehaas@dehaasadvocaten.nl. Wij staan u graag te woord en staan klaar om u verder te helpen.

  Waarvoor kan ik terecht bij De Haas Advocaten?

  Bij De Haas Advocaten kunt u terecht voor allerlei kwesties op het gebied van strafrecht, tuchtrecht, fiscale advocatuur, toezicht en compliance. Bent u benieuwd naar wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Wat houdt de specialisatie fiscale advocatuur in?

  Fiscale advocatuur is een specialisatie fiscaal recht dat alles te maken heeft met belastingrechtkwesties. Hierbij staat de belastingplichtige dus centraal. Deze specialisatie is heel erg breed. Zo bevat het onder andere fiscaal strafrecht, fiscale cassatie, belastingprocedure en inkeer en schikking. Meer weten over wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

  Waarom kiezen voor De Haas Advocaten?

  De medewerkers van De Haas Advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in fiscale advocatuur (belastingrecht), (financieel) strafrecht én fraude- en witwasonderzoeken. Bovendien worden adviseurs en accountants bijgestaan in Wwft-procedures en tuchtprocedures. Ook kent dit advocatenkantoor de prioriteiten en business van haar cliënten en worden vakkennis en praktijkervaring gecombineerd. Kennis maken? Neem contact op.

  Waar is De Haas Advocaten gevestigd?

  De Haas Advocaten in gevestigd in een modern kantoorpand op een van de fraaiste kantoorlocaties van Rotterdam. Aan de Bahialaan 100 om precies te zijn. Deze locatie is direct gelegen aan de A16, in Brainpark III. Wanneer u ons komt bezoeken, zijn wij bereikbaar via een vaste aansluiting naar P+R bus en via het metrostation Kralingse Zoom. Wilt u een afspraak maken op ons advocatenkantoor in Rotterdam om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken? Neem voor het maken van een afspraak contact op.

  Contact Opnemen