Een gespecialiseerde advocaat belastingrecht gezocht?

  Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in het belastingrecht te Rotterdam of omgeving? Maak kennis met De Haas Advocaten. Het hebben van een conflict met de Belastingdienst is natuurlijk erg vervelend. Bent u verwikkeld in een conflict en kunt u hierbij de hulp van advocaat in het belastingrecht goed gebruiken? Dan helpen de advocaten van De Haas Advocaten u graag. Is het nog niet uitgelopen tot een conflict, maar heeft u wel het gevoel dat er mogelijk een conflict kan ontstaan? Ook dan springen wij graag bij om te zorgen dat een procedure uitblijft. Een deel van onze advocaten zijn advocaat-belastingkundigen (advocaten gespecialiseerd in het formele alsook materiële belastingrecht). Zij adviseren niet op het gebied van belastingzaken, maar zijn gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken van een advocaat gespecialiseerd in het belastingrecht? Dan bent u bij De Haas Advocaten aan het juiste adres. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

  Deelgebieden van De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten kijkt met een frisse blik naar uw zaak en kan een goede inschatting maken van de proceskansen. U kunt bij ons terecht voor een advocaat gespecialiseerd in belastingrecht, maar ook voor expertise in verschillende andere deelgebieden. Onze advocaten zijn onder meer gespecialiseerd op de volgende gebieden:

  • Fiscaal controleonderzoek;
  • Informatiebeschikking;
  • Belastingprocedure;
  • Boeteprocedure;
  • Invorderingsprocedure;
  • Inkeer;
  • BTW (omzetbelasting);
  • Douanerecht en accijnzen;
  • Prejudiciële procedure;
  • Cassatie;
  • Klankbord vaktechniek;
  • Tuchtrecht voor accountants;
  • Tuchtrecht voor belastingadviseurs;
  • Toezicht naleving Wwft;
  • Economisch strafrecht;
  • Fiscaal strafrecht;
  • Financieel strafrecht;
  • Fraude.

  Al onze advocaten hebben zo hun eigen specialisatie. De specialisaties liggen wel dicht tegen elkaar aan en overlappen elkaar deels, zodat wij in staat zijn veel te overleggen en zo kunnen kantoorgenoten of advocaten bijspringen waar nodig of net dat extraatje geven.

  De Haas Advocaten

  De Haas Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam dat juridische expertise biedt op het gebied van het fiscaal recht, het strafrecht en het tuchtrecht. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in het voeren of voorkomen van procedures over belastingen. Ook bieden wij bijstand in de bovengenoemde deelgebieden. Als u op zoek bent naar een advocaat in het belastingrecht in Rotterdam zijn we u graag van dienst. Wij geven u als cliënt graag het gevoel dat wij er alles aan hebben gedaan om het beste doel te bereiken. Dit doen wij door niet alleen onze kennis te etaleren, maar door onze cliënten te helpen en de zaak tot een goed einde te brengen. Dit alles met het motto hard als het moet, maar vriendelijk als het kan.

  Ja, ik zoek een advocaat in het belastingrecht!

  Heeft u een conflict op het gebied van het formeel of materieel belastingrecht en bent u benieuwd wat de advocaten belastingrecht van De Haas Advocaten voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen en te vragen naar Priscilla de Haas of te mailen (dehaas@dehaasadvocaten.nl). Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van belastingzaken.

  Waarvoor kan ik terecht bij De Haas Advocaten?

  Bij De Haas Advocaten kunt u terecht voor allerlei kwesties op het gebied van strafrecht, tuchtrecht, fiscale advocatuur, toezicht en compliance. Bent u benieuwd naar wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Wat houdt de specialisatie fiscale advocatuur in?

  Fiscale advocatuur is een specialisatie fiscaal recht dat alles te maken heeft met belastingrechtkwesties. Hierbij staat de belastingplichtige dus centraal. Deze specialisatie is heel erg breed. Zo bevat het onder andere fiscaal strafrecht, fiscale cassatie, belastingprocedure en inkeer en schikking. Meer weten over wat De Haas Advocaten voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

  Waarom kiezen voor De Haas Advocaten?

  De medewerkers van De Haas Advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in fiscale advocatuur (belastingrecht), (financieel) strafrecht én fraude- en witwasonderzoeken. Bovendien worden adviseurs en accountants bijgestaan in Wwft-procedures en tuchtprocedures. Ook kent dit advocatenkantoor de prioriteiten en business van haar cliënten en worden vakkennis en praktijkervaring gecombineerd. Kennis maken? Neem contact op.

  Waar is De Haas Advocaten gevestigd?

  De Haas Advocaten in gevestigd in een modern kantoorpand op een van de fraaiste kantoorlocaties van Rotterdam. Aan de Bahialaan 100 om precies te zijn. Deze locatie is direct gelegen aan de A16, in Brainpark III. Wanneer u ons komt bezoeken, zijn wij bereikbaar via een vaste aansluiting naar P+R bus en via het metrostation Kralingse Zoom. Wilt u een afspraak maken op ons advocatenkantoor in Rotterdam om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken? Neem voor het maken van een afspraak contact op.

  Contact Opnemen