Werken bij

  Fiscaal specialist gezocht

  De praktijk van De Haas Advocaten is op dit moment groeiende. Dat maakt dat wij graag ons team uitbreiden met een advocaat of fiscalist met minimaal vijf jaar werkervaring en die nu al in een procespraktijk werkt of zijn/haar huidige functie wil verruilen voor een procespraktijk.

  Meen je dat wij niet om jou heen kunnen, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren onder toezending van jouw CV, motivatie (en cijferlijst) naar info@dehaasadvocaten.nl.

   

  Masterstudenten fiscaal recht, financieel recht of strafrecht

  De Haas Advocaten heeft altijd ruimte voor enthousiaste studenten (fiscaal recht, financieel recht of strafrecht) met een interesse in het fiscale recht en/of bijzonder strafrecht die een stage willen lopen van twee maanden of langer en die voor minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn. De werkdagen en -tijden zijn in overleg te bepalen en ook daarom goed te combineren met studieverplichtingen.

  Mocht je vragen hebben over deze vacature of over het kantoor, dan kun je contact opnemen met Priscilla de Haas. Heb je interesse, stuur dan je CV, (korte) motivatiebrief en cijferlijst(en) naar dehaas@dehaasadvocaten.nl.

   

  Contact Opnemen