Werken bij

  Fiscaal advocaat/jurist gezocht

  De praktijk van De Haas Advocaten is op dit moment groeiende. Dat maakt dat wij graag ons team uitbreiden met een fiscaal advocaat met minimaal 3 jaar ervaring of een (fiscaal) jurist met minimaal twee jaar werkervaring die reeds in een fiscale procespraktijk (heeft ge)werkt en/of strafrechtpraktijk met affiniteit voor fiscaal en toezichtrecht.

  Mocht je nog niet (eerder) in de advocatuur werkzaam zijn geweest, maar al wel de nodige ervaring hebben opgedaan in een adviespraktijk, bij een toezichthouder of rechterlijke macht voel je dan ook vrij te solliciteren.

  Meen je dat wij niet om jou heen kunnen en wil je ons team komen versterken? Dan nodigen wij je graag uit te solliciteren onder toezending van een motivatiebrief en cijferlijsten, je CV en cijferlijst(en)naar info@dehaasadvocaten.nl.

   

  Masterstudenten fiscaal recht, financieel recht of strafrecht

  De Haas Advocaten heeft altijd ruimte voor enthousiaste studenten (fiscaal recht, financieel recht of strafrecht) met een interesse in het fiscale recht en/of bijzonder strafrecht die een stage willen lopen van twee maanden of langer en die voor minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn. De werkdagen en -tijden zijn in overleg te bepalen en ook daarom goed te combineren met studieverplichtingen.

  Mocht je vragen hebben over deze vacature of over het kantoor, dan kun je contact opnemen met Priscilla de Haas. Heb je interesse, stuur dan je CV, (korte) motivatiebrief en cijferlijst(en) naar dehaas@dehaasadvocaten.nl.

   

  Contact Opnemen