Werken bij

  Vacature juridisch secretaresse De Haas Advocaten Rotterdam

  De Haas Advocaten is een niche kantoor gespecialiseerd in o.a. fiscaal recht en (economisch)strafrecht.

  Omdat De Haas Advocaten het afgelopen jaar sterk is gegroeid, zijn we per direct op zoek naar een (juridisch) secretaresse voor in elk geval twee dagen per week (waaronder in ieder geval de maandag) voor een periode van in elk geval twee jaar.

  Je bent in deze rol een eerste contactpunt aan de telefoon, behandelt in- en uitgaande correspondentie en draait mee met de uitvoering van algemene kantoortaken waaronder het beheer van omvangrijke advies- en procesdossiers. Je bent daarmee een belangrijke steun en toeverlaat van de advocaten en krijgt daarbij mee hoe het werken op een advocatenkantoor is.

  De Haas Advocaten is op zoek naar een serieuze kandidaat, die de werkzaamheden met verantwoordelijkheid uitvoert. Je dient accuraat, assertief en stressbestendig te zijn en uitstekende computervaardigheden te bezitten. Ervaring met administratieve werkzaamheden en affiniteit met de fiscale en/of strafpraktijk is absoluut een meerwaarde.

  Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dehaasadvocaten.nl of bel (voor vragen) naar 010 – 7640804 en vraag naar Elisa Benhaim of Priscilla de Haas.

  Advocaat(-stagiaire) of paralegal

  De praktijk van De Haas Advocaten is begin dit jaar gegroeid. Hoewel wij in de nabije periode wel verwachten uit te zullen en willen breiden, zijn wij op dit moment niet direct op zoek naar nieuwe medewerkers. Een en ander neemt niet weg dat als je reeds enige tijd in een fiscale procespraktijk (hebt ge)werkt en/of (bijzondere) strafrechtpraktijk of toezichtrecht en je meent dat we niet om je heen kunnen, je altijd kunt solliciteren.

  Wij nodigen je graag uit je motivatiebrief onder toezending van jouw CV (en cijferlijst) te mailen naar info@dehaasadvocaten.nl.

  Masterstudenten fiscaal recht, financieel recht of strafrecht

  De Haas Advocaten heeft altijd ruimte voor enthousiaste studenten (fiscaal recht, financieel recht of strafrecht) met een interesse in het fiscale recht en/of bijzonder strafrecht die een stage willen lopen van twee maanden of langer en die voor minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn. De werkdagen en -tijden zijn in overleg te bepalen en ook daarom goed te combineren met studieverplichtingen.

  Mocht je vragen hebben over deze vacature of over het kantoor, dan kun je contact opnemen met Priscilla de Haas. Heb je interesse, stuur dan je CV, (korte) motivatiebrief en cijferlijst(en) naar dehaas@dehaasadvocaten.nl.

   

  Contact Opnemen