Verkeersstrafzaken

    Verkeersincidenten en de gevolgen daarvan hebben vaak een grote impact op alle betrokken personen.

    Het kan gaan om een verdenking van het plegen van een ernstige snelheidsovertreding of rijden onder invloed waarbij het rijbewijs kan worden ingevorderd en/of vergaande maatregelen door het CBR worden opgelegd. Dergelijke kwesties kunnen grote gevolgen hebben voor iemands baan.

    Daarnaast kan het gaan om het veroorzaken van een verkeersongeval met ernstige gevolgen zoals zwaar lichamelijk letsel of zelfs de dood. Naast de psychische impact van zo een ongeval, kunnen de gevolgen van een strafrechtelijke vervolging tevens groot zijn. Het is in zo’n geval van groot belang dat u direct wordt bijgestaan door een gespecialiseerd advocaat op het gebied van het verkeersstrafrecht.

    De Haas Advocaten heeft jarenlange ervaring op het gebied van het verkeersstrafrecht. Zij helpt regelmatig particulieren (waaronder managers, advocaten en profvoetballers) om hun rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen en staat veelal (beroeps)chauffeurs bij die worden verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval met ernstige gevolgen. Zij werkt geregeld samen met verkeersdeskundigen om een optimaal resultaat te behalen.

    Contact Opnemen